osszezarva hajdu peterrel

Most kiderül hogy milyen az amikor barátai ismerősei ugranak fel hozzá egy kis kötetlen együttlétre. A múlthéten derült ki hogy újraindul az Összezárva Hajdú Péterrel című beszélgetős műsor.


Pin On Kerteszkedes

Péntek este folytatódik a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel amikor is Szabó András Csuti lesz a vendég.

. Mindenki megnyugodhat idén is lesz Összezárva Hajdú PéterrelA műsor egyik első vendége Gáspár Laci lesz majd a hamarosan börtönbe vonuló VV Aurelio után ugyanis az ő neve és arca villant fel a tévés telefonján amíg ő az igazak álmát alussza a beharangozó videóban. A csatorna mai hétfői Instagram-bejegyzéséből amire a 24hu bukkant az is kiderül kik lesznek a február 25-én folytatódó Összezárva Hajdú Péterrel negyedik évadának vendégei. Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Csuti elmondta hogy van-e valakije és arról is beszélt hogy Edinával történt szakítása.

Országszerte közterületi reklámplakátokon kezdte el hirdetni a nemrég tulajdonosváltáson átesett Life TV hogy új évadot kap az Összezárva Hajdú Péterrel című reality-je. Hamarosan a nézők is láthatják Aurelio egyik utolsó a börtönbe vonulása előtt készült interjúját. Az idei évadban az már biztos hogy Gáspár Laci és Csuti is szerepelni fog Hajdú.

Csuti mesélt az utóbbi idők tragédiáiról arról hogy akkor tört először össze amikor papája meghalt ott elveszett valami. Február 25-én 22 órakor. Minden tévénéző örömére az Összezárva Hajdú Péterrel ismét látható lesz a tévéképernyőn február 25-től.

A műsorban már számos mélyinterjút láthattunk például a Viszkisként megismert Ambrus Attilával vagy Dömsödi Gáborral akivel a műsorvezető tíz év után békült ki. Úgy érzi nagypapája néhány évvel ezelőtti halálakor elveszett belőle valami. Látta már pizsamában Hajdú Pétert.

Most kiderül hogy milyen az amikor barátai ismerősei ugranak fel hozzá egy kis kötetlen együttlétre. 2 days agoMint ahogyan azt a Blikk is megírta sokan úgy gondolják hogy Csuti egy párt alkot a Star Academy győztesével Szőcs Renivel aki a Pesti TV egyik adásában nem adott egyértelmű választ arra hogy milyen kapcsolat fűzi őt hozzá. Most kiderül hogy milyen az amikor barátai ismerősei ugranak fel hozzá egy kis kötetlen együttlétre.

Akkor már tudni lehetett hogy Aurelio Gáspár Laci és Csuti is a vendégek között lesz mára azonban teljessé vált ez a listaAz összezártságot mellettük vállalta. 2 days agoRendkívül nehéz időszakot tudhat maga mögött Csuti azaz Szabó AndrásAz üzletembernek nem csak az álomszerű házassága csődjét kellett feldolgoznia hanem azt is hogy rövid időn belül több nagyon közeli családtagja is meghalt. Látta már pizsamában Hajdú Pétert.

Tavaly a bátyját veszítette el akinek. Látta már pizsamában Hajdú Pétert.


Pin On Csirke


A Luxusfeleseg A Lifetv Osszezarva Hajdu Peterrel Cimu Musoranak Vendege Volt A Konnyei Akkor Eredtek El Amikor Elvesztett Gyermekeirol Beszelt Elete Legna In 2021


Osszezarva Hajdu Peterrel Galambos Lajos Youtube Celebs Youtube Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel